Mira Potkosen voittoputki katki – turnaushopeaa Espanjassa

Mira Potkosen voittoputki venyi lopulta 50 otteluun.

Mira Potkosen voittoputki
Mira Potkosen voittoputki tyssäsi, mutta hän nappasi silti turnaushopeaa. Kuva: Margit Kincses.

Euroopan mestari Mira Potkosen, 37, lähes kahden vuoden mittainen voittoputki päättyi lopulta 50 ottelun mittaisena. Potkonen iski viikonloppuna 50. perättäisen voittonsa etenemällä Espanjassa Boxam-turnauksen finaaliin. Kahden selvän pistevoiton jälkeen voittoisa taival katkesi kuitenkin turnauksen loppuottelussa.

Sunnuntain finaalikoitoksessa Australian Anja Stridsman ylätti Potkosen ja nappasi täyden ajan jälkeen 3–2 -hajaäänivoiton. Edellisen kerran Mira Potkonen kärsi tappion vuoden 2016 EM-finaalista. Potkonen ei ollut tyytyväinen finaaliesitykseensä.

”Kaverin rytmi oli itselle vaikea, en saanut sitä rikottua ja ottelu ei kulkenut. Tappiot opettavat, joten tästä ehditään vielä hyvin hioa kisakunto kohdilleen ennen Intian MM-kehää, marraskuun arvokisoihin kuntoa hiova Potkonen summasi.

Suomen toinen MM-edustaja Elina Gustafsson koki ensimmäisessä ottelussaan 4–1 -pistetappion MM-hopeamitalisti Sandy Ryanille.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Margit Kincses

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *