Edis Tatli tanssii tähtien kanssa syksyllä

Edis Tatli tanssii tähtien kanssa, eikä hän aio tyytyä vaatimattomaan osallistumiseen. ”Mä tulen sinne voittamaan”, Tatli linjaa viihdeuransa avauksesta.

Edis Tatli ttk
Edis Tatli aikoo menestyä parketillakin. Kuva: Jani Mesikämmen

Viikonloppuna Olavinlinnassa ammattinyrkkeilyn kevytsarjan Euroopan mestaruuttaan menestyksekkäästi puolustanut Edis Tatli suuntaa seuraavaksi täysin uudenlaisiin haasteisiin.

Hyvästä jalkatyöstään tunnetun Tatlin seuraava tanssipari on jo selvillä, mutta tällä kertaa hanskat pidetään visusti naulassa, kun Tatli osallistuu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan tanssinopettaja Katri Mäkisen parina. Tatli lähtee kisaan samalla mentaliteetilla kuin mihin tahansa otteluunsa.

”Mä tulen sinne voittamaan. Olen täydellisyyden tavoittelija. Ei ole sellaista mahdollisuutta, että jäisin vain miettimään, miksi homma ei kulje, vaan vaikeudet voitetaan”, Edis Tatli linjaa järjestävän tahon virallisessa tiedonannossa.

Ammattinyrkkeilijän kyvyt tanssiparketilla ovat vielä arvoitus, mutta lisätienestien kannalta tämä on varmasti Tatlin leirissä harkittu siirto. Valtakunnan suosituimpiin lukeutuvaan viihdeohjelmaan osallistuminen on ollut tehokas suosion ja näkyvyyden kasvattamisen väline monelle osallistujalle.

Sarjan ensimmäinen jakso nähdään jo reilun kuukauden päästä 16. syyskuuta MTV3-kanavalla. Vielä ei ole tiedossa, miten sivuaskel tanssin pariin vaikuttaa Euroopan mestarin tulevien otteluiden ajankohtaan.

Teksti: Jyrki Nurminen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *