ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Juho Valamaa jäi kotiin Tukholman tanssiaisista

Turkulaisjyrän kevättanssit jäivät haasteeksi jalkavaivan vuoksi.

Juho Valamaa
Juho Valamaa joutuu jatkamaan ottelutaukoaan. Kuva: Jani Mesikämmen.

Ennakkotiedoista poiketen vapaaottelija Juho Valamaa (15-6-0) ei esiinny lauantaina Tukholman Superior Challenge 19 -illassa. Finnfighters’ Gymin kokeneen taistelijan piti kohdata isäntämaan Rostem Akman (5-0-0), mutta jalkavaiva pakotti turkulaisen vetäytymään koitoksesta.

”Vähän reilu kuukausi sitten tuli polveen lumpion tienoille tulehdus. En ole sen takia pystynyt tekemään lajitreeniä oikein yhtään. Jalka oli aika turvoksissa pari viikkoa, eikä se ole vieläkään kunnolla palautunut. Kun ei ollut tietoa toipumisaikataulusta, oli järkevintä perua matsia, ja se oli näemmä oikea ratkaisu”, Juho Valamaa kertoo.

Valamaan paikkaajaksi otteluun on kiinnitetty Brasilian Mauricio Reis. Valamaa kuntouttaa jalkaansa toistaiseksi levolla, uusia ottelusuunnitelmia ei vielä ole vireillä. Turkulaisella on toistaiseski voimassa sopimussa venäläisen M-1 Challengen kanssa.

Juho Valamaan poisjäännistä huolimatta Superior Challenge -iltamassa nähdään suomalaisväriä, kun häkkiin nousevat hänen seuratoverinsa Mika Kuronen sekä pikahälytyksellä paikkaajaksi kiinnitetty Patrik Pietilä.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Johnny Walker

UFC Fight Night 170 Brasilia – seuraa näitä nimiä

UFC Fight Night 170 otellaan tulevana viikonloppuna Brasiliassa. Tästä artikkelista löydät mielenkiintoiset nimet, joita seurata. …