Conor McGregor taas lain kourissa

Sunnuntain yökerhokierros päättyi synkästi, Conor McGregor jälleen vaikeuksissa lain edessä.

Conor McGregor pidätys
Conor McGregorin viikko alkoi poliisiasemalla. Kuva: Miami-Dade County.

Vapaaottelijana toistaiseksi paremmin tunnetun Conor McGregorin vastoinkäymiset viranomaisten kanssa jatkuvat. Miami-Daden piirikunnan poliisi pidätti irlantilaistähden maanantaina epäiltynä sunnuntain yökerhoillan tapahtumista.

Entinen UFC-mestari oli paikallisesta hotellista poistuessaan päätynyt sivullisen kuvaamaksi, josta kimmastuneena Mcgregor oli pidätysraportin mukaan lyönyt puhelimen pois kuvaajan kädestä, tallonut puhelinta maassa ja vienyt sen lopulta mukanaan. Poliisi nappasi McGregorin myöhemmin maanantaina epäiltynä muun muassa ryöstöstä. Kiinniotto jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä McGregor vapautettiin pian 12 500 dollarin takuita vastaan. Hän vastaan tekosistaan oikeudessa muutaman viikon sisällä.

Vajaa vuosi sitten New Yorkissa sekoillut Conor McGregor on juuri saanut sovitettua yhdyskuntapalvelutuomionsa, jonka hän sai hyökättyään bussin kimppuun lastauskärryn kanssa. Tähän tuomioon ei liittynyt ehdonalaisseuraamuksia, joten se ei vaikuttane mahdolliseen tulevaan tuomioon.

Urheilemassa Conor McGrego nähtiin lokakuussa, jolloin hän sai tylyn selkäsaunan Khabib Nurmagomedovilta. Ottelun päättymistä seuranneen nujakoinnin jäljiltä irlantilainen on tällä hetkellä kilpailukiellossa myös leipätyönsä saralla.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Miami-Dade County

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut 2020

Suomipotkunyrkkeilyn TOP 5 muistot 2020

Kamppailuaiheisten TOP-listojen kokoaminen vuodelta 2020 on ollut vaikeaa. Tapahtumia on yksinkertaisesti ollut todella vähän, eikä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *