Cage Warriors FC 96 -ennakko vedonlyöjille

Cage Warriors FC 96 -ilta tarjoaa todellisen eurooppalaisen vapaaottelun makupalan: Aleksi Mäntykivi kohtaa Jack Grantin. Lisäksi tarjolla on pari titteliottelua ja maukkaita kertoimia, kertoo virastomestari.

Cage Warriors FC 96
Cage Warriors FC 96 tarjoaa eurooppalaisen makupalan: Mäntykivi vs. Grant.

Cage Warriors 96 -iltaa on brittiläinen markkinointikoneisto rummuttanut jo pidemmän aikaa massiiviseksi kahden eurooppalaisen huipputalentin kohtaamiseksi. Täysin väärillä jäljillä saarivaltiossa ei olla, sillä pääkortin toisessa ottelussa kohtaavat toisensa kaksi taitotasoltaan erinomaista vapaaottelijaa – Aleksi Mäntykivi ja Jack Grant.

Kortin päätähdiksi on saatu paikallinen jujutsukeppostelija Paddy Pimblett ja Mäntykiven tyrmäämäksi EuroFC:n Espoon illassa joutunut aina vaarallinen Søren Bak Tanskasta. Bak ja Pimblett mittelevät organisaation kevytsarjan mestaruudesta. Illan toisessa mestaruusottelussa Lee Chadwickin piti puolustaa keskisarjan mestaruutta Jonas Billsteinia vastaan. Chadwick ei kuitenkaan päässyt painoihin perjantain punnituksessa ja häneltä riistettiin mestaruustitteli. Näin ollen saksalainen Billstein otteleekin paikallista Mick Stantonia vastaan, joka nousee ottelemaan yhtä painoluokkaa ylemmäs 24 tunnin varoitusajalla.

Nicolas Dalby vs. Roberto Allegretti

Pääkortin avaa UFC-konkari Nicolas Dalby, joka on ehdoton ennakkosuosikki (1,25) Roberto Allegrettia vastaan. Tosin tanskalaisen ammattilaisuran ainoat tappiot ovat kaikki kolme tulleet nyt peräkkäisissä otteluissa. Kaksi kolmesta tappiosta on tullut UFC:ssa ja viimeisin Cage Warriors -häkissä huhtikuussa hajaäänituomiolla. Allegretti (3,65) ei ole toistaiseksi urallaan kohdannut yhtään näin kovan luokan vastusta. Povaan tästä ottelusta Dalbyn paluuta voittokantaan selvällä erolla.

Aleksi Mäntykivi vs. Jack Grant

Kertoimien valossa Mäntykivi lähtee otteluun altavastaajana (2,38 kirjoitushetkellä). Näin ollen suomalaiseen uskovilla on oivallinen tilaisuus lunastaa hieman karkkirahaa Grantin (1,53) kustannuksella suomalaisen voittaessa. Grantin kovasta vireestä huolimatta kohteessa on ainakin toistaiseksi makoisa ylikerroin tarjolla. Mäntykivi itse kertoi Kamppailuviraston haastattelussa näkevänsä Grantin opportunistisessa ottelutyylissä paljon aukkoja hyödynnettäväksi. Ottelua tuskin käydään täyteen aikaan. Brittiyleisön harmiksi Mäntykivi tarjoilee Grantille tappion karvasta kalkkia – tai unihiekkaa.

Jonas Billstein vs. Mick Stanton

Otteluun ei ole saatavilla kertoimia toistaiseksi viime hetken muutoksesta johtuen. Mikäli kohde avautuu, Billstein on valtava ennakkosuosikki. Hän oli jo alkuperäistä vastustajaansa Lee Chadwickia vastaan selvä ennakkosuosikki, eikä ilman valmistautumista alimittaisena otteluun saapuva Stanton muuta tätä.

Paddy Pimblett vs. Søren Bak

Liverpoolin omaan poikaan ei vedonlyöntimarkkinoilla ole yhtä suurta luottoa kuin maamieheensä Grantiin. Pimblett on tähden imagostaan huolimatta markkinan mukaan epätodennäköisempi voittaja kertoimella 2,05. Tanskalaisen kerroin on 1,72, johon kannattaa tarttua. Bak on viime vuosina kehittynyt merkittävästi ja Mäntykiven tarjoilema tappio on hänen rekordissaan (11-1-0) ainoa laatuaan. Bak on otellut Cage Warriors -illassa jo kolmasti ja kaksi edellistä voittoa ovat tulleet kovista nimistä (Martin Stapleton ja Alexander Jacobsen) reilusti ennen täyttää aikaa kuristuksilla.

Pimblett (14-2-0) puolestaan on esittänyt alavireisiä otteita häkissä viimeistä otteluaan lukuun ottamatta jo useampaan kertaan. Muun muassa pistevoitto Julian Erosasta oli vähintäänkin kyseenalainen ja sen jälkeen tuli häviö nykyään UFC:ssä ottelevalle Nad Narimanille. Heppoinen vastus Pimblett ei Bakille missään nimessä ole, mutta uskon Bakin olevan häntä askeleen edellä jokaisella kamppailun osa-alueella. Viikinki voittaa kuristamalla Liverpoolin hypejunasta viimeisetkin höyryt ulos koleaan meri-ilmaan ja poistuu ryöstöretkeltään mestaruusvyö lanteillaan.

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

Cage Warriors FC 96 -ottelukortti

Punainen kulma Sininen kulma
Paddy Pimblett, Englanti 70,3 kg Søren Bak, Tanska
Jonas Billstein, Saksa 83,9 kg Mick Stanton, Englanti
Jack Grant, Englanti 70,3 kg Aleksi Mäntykivi, Suomi
Nicolas Dalby, Tanska 77,1 kg Roberto Allegretti, Italia
Tim Barnett, Englanti 77,1 kg Matthew Bonner, Englanti
Elliot Jenkins, Englanti 70,3 kg Mahmod Faour, Saksa
Coner Hignett, Englanti 57,6 kg Sam Creasey, Englanti
Anthony O’Connor, Englanti 70,3 kg Mehdi Ben Lakhdhar, Ranska
Liam Gittins, Englanti 57,6 kg Kevin Cordero Lopez, Espanja

Viaplay Fighting näyttää pääkortin ottelut lauantaina alkaen klo 23 Suomen aikaa.

Teksti: Jyrki Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

Eye vs Calvillo – historian heikoin UFC-pääottelu?

Ultimate Fighting Championshipin otteluillat jatkuvat tulevana viikonloppuna. Pienen mittakaavan Fight Night -tapahtuman pääottelussa iskevät yhteen Jessica Eye ja Cynthia …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *