Neljä suomalaista kehään pystyottelun huippuviikonloppuna

Suomen kärkipään miesottelijat esittelevät taitojaan ulkomailla pystyottelylajien huippuviikonloppuna.

Daniel Forsberg nousee kehään Virossa.

Suomalaiset pystyottelijat viettävät suorastaan superviikonloppua maailmalla, kärkipään thai- ja potkunyrkkeilijämiehistämme peräti neljä nousee kehään viikonlopun kuluessa.

Eteläisessä Virossa Mõisakülan pikkukaupungissa isketään perjantaina Mõisaküla Fight 3 -tapahtuma, jossa sinivalkoista kunniaa vaalivat Turku Muay Thain Daniel Forsberg (kuvassa) ja Kickboxing Team Oulun Henri Kurttila. Forsberg saa 83 kilon sarjassa vastaansa Juri Orlovin ja Kurttila puolestaan kohtaa 69-kiloisissa uusintaottelussa Sergei Makejevin. Kaksikko kohtasi samassa kehässä vuosi sitten, tällöin Makejev vei tuomariäänin voiton ekstraerään venyneessä tiukassa taistossa.

Kurttilan seuratoveri Lauri Suomela taas matkaa Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahden kanssa juhlistamaan Maokon kuninkaan syntymäpäiviä Laayounen kaupunkin. Suomela kohtaa lauantaina Marokossa King Mohammed VI Grand Prix -tapahtumassa Anass Aarasin K-1 -säännöin käytävässä ottelussa. Thainyrkkeilijä Santalahti taas saa vastaansa paikallisen Oussama Didouh’n.

Teksti: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *