Glenn Sparv ei istuskele odottamassa UFC-paikkaa – kahdeksan voittoa kahteen vuoteen!

Glenn Sparv (20-5-0) on kovassa vireessä. Sparv voitti viikonloppuna Full Metal Dojo 16 -illassa keskisarjan mestaruuden ja samalla kahdeksannen ammattilaisottelunsa kahden vuoden aikana otellusta yhdeksästä.

Glenn Sparv FMD 16-illassa
Glenn Sparv voitokkaana mestaruusmiekkansa kera. Kuva: FMD

Glenn Sparvin tuorein voitto irtosi näyttävällä tyrmäyksellä iranilaisesta painitaituri Mehdi Bagherista potkulla päähän viime viikonloppuna. Taannoisessa haastattelussaan Kamppailuvirastolle Sparv pahaenteisesti mainitsi, että ottelussa on käytössä vanhan koulukunnan säännöt, jotka mahdollistavat vastustajan tyrmäämisen potkulla tämän ollessa jopa maassa.

Tiedustelimme suomalaisottelijan tunnelmia tuoreeltaan voiton jälkeen ja samalla selvitettiin myös suunnitelmat tulevasta.

Voitit hienolla tyrmäyksellä Mehdi Bagherin ja samalla keskisarjan mestaruuden. Kuinka ottelu sujui?
”Aloitin ottelun vähän rauhallisemmin, mutta se osoittautui ihan hyväksi taktiikaksi. Bagheri laittoi kaiken peliin ensimmäisessä erässä ja tuntui, että hänellä ei ollut paljoa annettavaa enää toisessa erässä. Kokonaisuutena suoritukseni ottelussa ei ollut täydellinen, mutta sain lopetuksen ja olen siihen tyytyväinen.”

Aiotko otella vielä tämän vuoden aikana?
”Toivon pääseväni ottelemaan vielä tämän vuoden aikana. Tämä asia on jo työn alla.”

Tuliko ottelussa sinulle fyysisiä vammoja?
”Minulle ei koitunut ottelusta sen suurempia kolhuja. Olen jo palannut salille harjoittelemaan.”

Mitä seuraavaksi?
”Seuraavaksi kalenteristani löytyy UFC-ottelijoiden Tai Tuivasan sekä Tyson Pedron auttaminen valmistautumaan heidän tuleviin otteluihinsa UFC:n riveissä Adelaidessa. Lähden myös heidän mukaansa otteluiltaan.”

Voivatko suomalaiset fanit jo alkaa odottamaan näkevänsä Teddy Bearin UFC:ssa?
”UFC-paikan metsästys on luonnollisesti edelleen käynnissä, mutta en aio istuskella odottamassa sen tapahtumista. Mitä sitten tapahtuukaan, tapahtuu. Olen iloinen, että olen saanut keskittyä ammattilaisuraani täyspäiväisesti jo lähes seitsemän vuoden ajan. Monella pohjoismaalaisella ottelijalla tällaista tilaisuutta ei ole ollut.

Teksti: Jyrki Nurminen
Kuva: Full Metal Dojo

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *