Olli Santalahdelle maittava ottelusopimus

Cage 41 - 2017

Vallitseva tilanne on vaivuttanut kotimaisen kamppailun melkeinpä talvihorrosta vastaavaan tilaan, mutta nyt Turusta kajahtaa, kun Finnfighters’ Gymiä edustava Olli ”The Amazing” Santalahti on juuri solminut 5 ottelun sopimuksen Brave Combat Federationin kanssa.

Sopimus tulee erittäin maukkaaseen ajankohtaan, koska ainakin tällä haavaa näyttää siltä, ettei vuoden 2021 kevätkaudella tule juurikaan olemaan liikehdintää kotimaisilla ottelukentillä, varsinkaan ammattilaisotteluiden osalta ja syksykin lienee vielä pahasti auki.

Teksti: Teemu Siikarla
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

Usyk haastaa Joshuan

Tulevana lauantaina Englannissa isketään todella mielenkiintoinen raskaansarjan kohtaaminen, kun takavuosien olympiakulta mitalistit Englannin Anthony Joshua …