Tittelivyö pukinkonttiin – Jerry Kvarnström järkytti puolalaisyleisöä

Jerry Kvarnström
Jerry Kvarnströmin kuristus oli yhä armoton. Kuva: Jani Mesikämmen.

Suomalaiskaksikko Jussi Halonen ja Jerry Kvarnström matkasi lyhyellä varoitusajalla Puolaan ottelemaan Thunderstrike Fight League -organisaation illassa. Kumpikin viime hetken paikkaaja esiintyi promootion titteliottelussa, eikä kotiin tarvitse palata aivan tyhjin käsin.

Turkulaiskonkari Kvarnström hiljensi innokkaan yleisön illan toisessa pääottelussa yllättämällä TFL:n kevytsarjan mestarin Hubert Szymajdan. Kummallakin oli vahvat hetkensä jo värikkäässä avauserässä, jonka lopussa Kvarnström pelastui puolalaisen myllytyksestä kongin avulla.

Jo avauserässä mestarin tyylikkäästi mattoon vienyt turkulainen kaatoi Szymajdan jälleen toisen erän alkupuolella ja ruuvasi armottoman kuristuksensa kohdalleen. Häkkiä vasten hankalassa asennossa olleella puolalaismestarilla ei lopulta ollut muuta vaihtoehtoa kuin taputtaa luovutuksen merkiksi.

Tapahtuman pääottelussa alkuviikosta hätiin pestattu Jussi Halonen haastoin TFL:n keskisarjan mestarin Cezary Kęsikin. Tappioton Kesik osoitti heti vaarallisuutensa ja iski nopeasti Halosen mattoon kovalla lyönnillä. Halosen päälle syöksyttyään puolalainen aloitti niin hurjan lyöntimyllytyksen, että Halonen pystyi ainoastaan suojautumaan.

Vaikka lukuisat lyönnit kopisivat lähinnä helsinkiläisen käsien suojaukseen, häkkituomari astui melko nopeasti väliin ja keskeytti koitoksen teknisellä tyrmäyksellä.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …