Kotimaista kamppailukansaa hemmotellaan tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna suomalaista kamppailukansaa hemmotellaan taas oikein koko rahan edestä, niin vapaaottelun kuin pystyottelunkin saralla.

Tänään Perjantaina herrat Rytöhonka ja Silander nousevat häkkiin ACA 122-tapahtumassa, joka järjestetään Minskissä, Valko-Venäjällä.

Viikonlopun rupeaman aloittaa Primus Fight Team’iä edustava Markus Rytöhonka (7-3-1) pääkortin ensimmäisessä ottelussa ja vastaan asettuu Valko-Venäjän oma mies Alexander Kovalev (8-0-0). Tänään onkin sitten odotettavissa ensimmäinen tahra Kovalevin vielä tässä kohdin puhtaaseen rekordiin.

Heti Markuksen jälkeen häkkiin asteleekin Sports Academy No.1’ia edustava Mikael ”Hulk” Silander (20-7-0), joka saa vastaansa Georgian Bidzina Gavasheshvili (7-2-0).

Iltamien streamaukseen löytyy linkki promootion kotisivuilta. Iltamat alkoivat Suomen aikaa jo klo 17. Pääkortti alkaa arviolta n. 21.30.

Huomenna, Lauantaina 24.4. on vuorossa sitten pystyottelun ilotulitusta, kun Turku Thaiboxing Clubia edustava Jussi ”Hullu-Jussi” Santalahti ottelee WKN-liiton 92,5-kiloisten MM-tittelistä. Kyseessä on Day of Destruction XV-tapahtuma, joka mitellään Saksan Rathenowissa. Ottelu on suunniteltu 5 eräiseksi ja käydään täysillä Muay Thai säännöillä.

Jussia vastakkaiseen kulmaan asettuu Saksan oma poika Gerardo ”The Blade” Atti, joka nopealla Youtube-katsannolla näyttää tyylillisesti melko prässäävältä, eikä turhia taka-askelia ottavalta ottelijalta, joten Jussin pitää olla varpaillaan heti ensimmäisestä gongin kumahduksesta ja kylmän viileästi napsia kaveri nukkumaan ja mestaruusvyö takaisin kotisalille.

Kuvat: ACA & Day of Destruction
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …