Conor McGregorin näköinen mies vankilaan Briteissä!

”Yrittänyttä ei laiteta” sanoo vanha sananlasku, mutta tällä kertaa huumeita jaellut imitaattori laitettiin kiven sisään.

Mark Nyen stailaus ainakin oli onnistunut. Kuva: Surrey Police

Surreyn poliisilaitos kertoi pysäyttäneensä 11.2 Stanwellissa miehen joka samassa yhteydessä yritti hävittää huumausaineita. Kiinniottotilanteessa mies kertoi nimekseen Conor ja hänen hallustaan löytyi useita käyntikortteja, joissa luki ”Mcgregor Enterprise.” Nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että kyseessä oli 34 vuotias Mark Nye. Kiinnioton yhteydessä löytyneestä matkapuhelimesta löytyi viitteitä huumekaupoista ja myöhemmin tehdyssä kotietsinnässä löytyi muun muassa huumeiden ”jatkamiseen” käytettyjä kemikaaleja.  9. huhtikuuta Guildford Crownin tuomioistuin tuomitsi Mark Nyen kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden pituiseen vankilatuomioon huumausaine- ja  liikennerikoksista.

Kamppailuvirasto ei tavoittanut Conor McGregoria kommentoimaan tapausta.

Kuva: Surrey Police
Teksti: Matti Hirvonen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …