Abdul Hussein palaa Etelä-Afrikkaan voitto mielessä

Abdul Hussein
Abdul Hussein on valmis palaamaan tositoimiin. Kuva: Teemu Siikarla.

Abdul ”Abba” Hussein jatkaa maailmanvalloitustaan lauantaina Brave CF -promootion riveissä. Hussein pistäytyy jo toista kertaa Etelä-Afrikassa, kun vastaan asettuu paikallinen Martin DeBeer Brave CF 31 -illassa.

Brave-debyyttinsä tekevä DeBeer on otellut uransa aikana kolmetoista kertaa, voittaen näistä seitsemän. Edellisen kerran eteläafrikkalainen nähtiin tositoimissa melko tarkkaan vuosi sitten EFC Worldwide 76 -tapahtumassa, tällöin tuloksena oli tappio Marino Cutendanalle hajaäänituomiolla.

”Ei taida olla parempi kuin viime afrikkalainen, mutta aina se tuleva matsi on vaikein. Etelä-Afrikka on tosi magee mesta ja ihmiset on tosi mukavia siellä, vaikka kuulemma rikollisuus on kova. Hyvin siellä meni viimeksi ja nytkin menee niin kiva palata”, Hussein toteaa tyytyväisenä.

Edellisen kerran Abdul Hussein nähtiin tositoimissa maaliskuussa Filippiineillä ja uutta ottelua espoolainen onkin saanut odottaa. Vuosi on silti ollut ottelijalle mieleinen ja ottelukuntoakin on pidetty yllä.

”Matsi tuli vähän lyhyemmällä varoitusajalla, mutta tässä on koko ajan treenailtu ja saatu uusia juttuja omaan peliin. Tosi hyvä vuosi on ollut, vaikka olen ottanut vain yhden matsin. Kun tuleva ottelu menee hyvin, siitä olisi täydellistä jatka ensi vuoteen.”

Tulevalle vuodelle Husseinilla onkin kovat tavoitteet ja niiden eteen hän on valmis tekemään muutoksia normaaliin harjoitteluun.

”Odotan ensi vuodelta titteliottelua ehdottomasti ja ulkomaanleiriä ensimmäistä kertaa urallani”, Hussein suunnittelee.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …