Suomalaiskaksikko iskee ja potkii Latviassa

King of Kings -promootio kiinnitti Daniel Forsbergin ja Lauri Suomelan ottelemaan Latviaan.

Daniel Forsberg King of Kings
Daniel Forsberg pääsee jälleen esittäytymään King of Kings -kehään. Kuva: Jani Mesikämmen.

Suomalaiset potkunyrkkeilijät lähtevät jälleen hakemaan arvokkaita ottelumahdollisuuksia kansainvälisistä kehistä. Liettualaislähtöinen King of Kings -organisaatio on kiinnittänyt Turun Daniel Forsbergin ja Oulun Lauri Suomelan ottelemaan KOK World GP in Riga -iltamaan Latviaan 27. lokakuuta.

Aiemminkin Kkyseisen organisaation riveissä nähty Turku Muay Thain Daniel Forsberg kohtaa paikallisen Raimonds Aukstikalnisin. Latvialainen on promootion vakionimiä ja kovalyöntinen turkulainen lähteekin antamaan näyttöjä avatakseen ovia organisaation isompiin otteluihin. Kolme-eräisen koitoksen painorajaksi on sovittu 85 kiloa.

Kickboxing Team Oulun Lauri Suomela saa niin ikään vastaansa paikallisen ottelijan. Hän kohtaa 65-kiloisten kolme-eräisessä kohtaamisessa Janis Freimanisin. Suomela on aiemmin otellut ylemmissä painoluokissa ja onkin kaksikosta suurikokoisempi.

KOK-ottelut käydään organisaation omilla säännöillä ja kolmen erän jälkeen otellaan tarvittaessa ylimääräinen neljäs erä voittajan ratkaisemiseksi. King of Kings on myös saapumassa Suomeen, kansainvälisen tason potkunyrkkeilyä nähdään pitkän tauon jälkeen Helsingissä 17. toukokuuta 2019.

KOK näyttää lokakuun tapahtuman ottelut suorana verkkosivuillaan.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Thainyrkkeilyn lasten ja nuorten SM-kilpailut 2021 oteltiin Tampereella

Eilen 6.11. ratkottiin lasten ja nuorten suomenmestaruudet MMA Team 300 salilla Tampereella. Kilpailuihin osallistui peräti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *