UFC: Poirier jyräsi McGregorin

UFC 264 huipentui Dustin Poirierin ja Conor McGregorin kolmanteen kohtaamiseen.

Kamppailu ratkesi jo ensimmäisen erän lopussa, kun lääkäri keskeytti kamppailun erätauolla. McGregor loukkasi jalkansa pahannäköisesti erän lopussa, eikä hän kyennyt jatkamaan ottelua. Irlantilaistähti oli jo ennen loukkaantumistaan pahasti alakynnessä ja Poirier vei avauserän kahden arvostelutuomarin papereissa lukemin 10-8.

Voitto nostaa Poirierin titteliottelun kynnykselle. Kevytsarjan ehdottomaan eliittiin kuuluva Poirier on kerännyt viimeisestä yhdeksästä ottelustaan peräti kahdeksan voittoa. McGregorin saldo edellisestä neljästä ottelusta on sen sijaan kehno 1-3. Harvakseltaan viime vuosina otellut irlantilainen on pudonnut karusti painoluokan kärjen vauhdista.

Poirier hävisi McGregorille höyhensarjan ottelussa vuonna 2014, mutta kampesi ottelusarjan tasoihin tammikuun tyrmäysvoitolla. Trilogia kääntyi nyt Poirierille, mutta ottelijoiden puheiden perusteella Poirier ja McGregor saattavat kohdata vielä neljännenkin kerran. Sitä ennen McGregorilla on kuitenkin edessään ankara kuntoutus.

Illan näyttävin lopetus nähtiin Tai Tuivasan ja Greg Hardyn raskaansarjan kamppailussa. Yltiöpäisesti hyökännyt Hardy putosi naama edellä kanveesiin, kun Tuivasa latasi amerikkalaisen leukaperiin kaksi kovaa koukkua.

Teksti: Markus Lukkarinen
Kuva: UFC

Virkailija Markus Lukkarinen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …