Suomalaisnelikko matkaa Tallinnaan iskemään

Tallinnan 5. kesäkuuta iskettävässä King of Kings 89 -illassa nähdään peräti neljä suomalaisottelijaa.

KoK 89

Illan toisessa pääottelussa nähdään Vantaan kamppailukeskuksen potkunyrkkeilijä Oskari Holmberg. Amatöörinä kansainvälisestikin menestynyt vantaalainen saa toisessa ammattilaisottelussaan vastaansa virolaisen Ott Remmerin (26-11-0). Ottelu käydään sarjassa -73 kiloa.

Tapahtuman esiotteluissa nähdään kolme suomalaista vapaaottelijaa. Espoon Kehähaiden SM-voittaja Omar Tugarev saa vastaansa Viron arvokisaedustaja Sergei Strinzan ja samoin espoolainen Badou Faal kohtaa kotikehän Ilja Mininin. Lisäksi Lasse Strömberg tekee debyyttinsä Tallinnan illassa ja kohtaa ukrainan Bohdan Oliinykin.

Kuva: King Of Kings
Teksti: Antti Sariola

Virkailija Antti Sariola

Check Also

Total Fight Night V – Kirjoissa ja kansissa

Lahden Sibeliustalossa järjestetty viides kamppailu-urheilutapahtuma oli järjestäjien mukaan loppuunmyyty. Harmittavasti tapahtumaa kohtasi vain hiukan ennen …