Edward Walls ja Jesse Urholin Cage Warriorsin rosteriin

Porilaisten marssi

Team East Front’ia edustavat Edward ”Bad Teddybear” Walls ja Jesse ”The Avenger” Urholin ovat molemmat allekirjoittaneet sopimuksen brittiläisen Cage Warriors promootion kanssa ja seuraavat Aleksi Mäntykiven vanavedessä ulkomaisiin häkkeihin.

Molemmat herrat ovat viime vuodet kamppailleet tiiviisti Cage-organisaation iltamissa ja kovia näyttöjä on annettu. Urholinin rekordi 6-0-0 puhuu puolestaan ja Wallsin (10-5-0) todella viihdyttävä ja sähäkkä ottelutyyli on tuskin jättänyt ketään kylmäksi.

Seuraavaksi kovat näytöt Cage Warriors’n riveissä ja pelikenttä on auki tähtiin asti.

Kuva: Teemu Siikarla
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

Jerry Kvarnström pikakomennuksella pääotteluun

Jerry ”AD/HD” Kvarnström (15-17-0) pikakomennuksella ranskalaisen MMA GP-tapahtuman pääotteluun. Herra Kvarnström nousee jo 8.4.2021 häkkiin …