Timo Laine hakee Saksasta yllätysvoittoa

Ammattinyrkkeilijä Timo ”Stadin malli” Laine (27-13)  nousee vuoden toiseen otteluunsa Saksassa tulevana lauantaina, kun hän kohtaa World Boxing Super Series -sarjan finaalitapahtumassa kotikehän Leon Bunnin (15-0).

Laine iski edellisen ottelunsa vuoden alussa Kanadassa, juuri ennen kuin koronapandemian alkua. Bunnin edellisestä ottelusta on sen sijaan kerennyt kulua vajaa vuosi. Ottelu isketään ylemmässä keskisarjassa ja tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Bunn ottelee tässä sarjassa. Aiemmat ottelunsa hän on iskenyt sarjaa ylempänä raskaassa keskisarjassa.

Laine lähtee otteluun selkeähkönä altavastaajana tappiotonta Bunnia vastaan. Ottelu on suunniteltu kahdeksaneräiseksi ja se otellaan epidemian takia yleisöltä suljetussa tv-studiossa.

Illan pääotteluna käydään yksi syksyn odotetuimmista otteluista, kun Kuuban Yuniel Dorticos (24-1) kohtaa Latvian Mairia Breidiksen (26-1). Ottelun panoksena on WBSS- turnausmestaruus Muhammad Ali Trophy, IBF-liiton alemman raskaansarjan titteli sekä painoluokan kiistattoman ykkösottelijan status. Voidaan olettaa, että pääottelussa nähdään vauhdikasta ja kovatasoista nyrkkeilyä.

Teksti: Henri Lappalainen
Kuva: Antti Kaihlanen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …