Suru-uutisia Etelä-Karjalasta: Carelia Fight XVI jouduttiin siirtämään

Tänään kantautui suru-uutisia kamppailukansalle, joka on tottunut aloittamaan syyskauden iltamat kauniista Etelä-Karjalasta. Carelia Fight XVI jouduttiin siirtämään vuoteen 2021 vallitsevan tilanteen takia.

Alla lyhyt tiedoksianto asian tiimoilta:

”Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että Carelia Fight 3.10.2020 joudutaan siirtämään ensi vuodelle. Hallituksen tämän hetken linjaukset, yleinen ilmapiiri ja matkustusrajoitukset lisäävät liikaa riskiä jo muutenkin riskialttiin yleisötapahtuman järjestämisestä. Carelia Fightia ei voida järjestää ilman yleisöä. 3.10 Suomi MMA Cup siirtyy Helsingin GB Gymille.”

Teksti: Carelia Fight
Kuva: Carelia Fight

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

Kotimaista kamppailukansaa hemmotellaan tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna suomalaista kamppailukansaa hemmotellaan taas oikein koko rahan edestä, niin vapaaottelun kuin pystyottelunkin saralla. …