Koronavirus iski MMAailmaan – ensimmäinen tapahtuma peruttu

Kuvan hengityssuojat eivät liity koronavirusepidemiaan. Kuva: Teemu Siikarla.

Lähes kaikkialla maailmalla vauhdilla leviävä koronavirus eli COVID-19 ei säästä urheilumaailmaakaan. Isot tapahtumajärjestäjtä joutuvat kuumeisesti pohtimaan, kannattaako mittavia yleisötapahtumia järjestää, kun viruksen leviämisriski kasvaa päivittäin.

Vapaaottelumaailmassa ensimmäisenä reagoi alan tuore tulokas Ares Fighting Championship, joka ilmoitti siirtävänsä Brysseliin huhtikuulle suunnitellun iltamansa syyskaudelle. Kovin satsauksin MMA-markkinoille ilmaantunut promootio oli kiinnittänyt tapahtumaan muun muassa UFC-konkarit John Moragan, Nordine Talebin ja Luis Henriquen, sekä Glenn Sparvin organisaation debyytti-illassa voittaneen Gregory Babenen.

”Koronavirus-epidemia herättää vakavia kysymyksiä sen leviämisestä suljetussa ympäristössä. Emme tässä vaiheessa tiedä, miten tilanne kehittyy. Yleisömme, ottelijoiden ja henkilökuntamme terveys on meille tärkeää, emmekä halua ottaa tarpeettomia riskejä, Ares FC:n tiedotteessa todetaan.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …