Lauri Suomela haki Hollannista vauhtia: ”Aion järjestää illan viihdyttävimmän ottelun”

Lauri Suomela
Lauri Suomela palaa ammattilaiskehiin lauantaina Helsingissä. Kuva: Teemu Siikarla.

Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Lauri Suomela palaa ammattilaiskehään lauantaina Helsinkin King of Kings 83 -illassa, jossa häntä vastaan asettuu nuori puolalainen Hubert Dylewski.

Suomelan edellinen ammattilaisottelu on viime toukokuulta King of Kingsin edellisestä Helsingin tapahtumasta. Toimettomana oululainen ei toki ole ollut vaan viime syksy kului amatööriotteluiden parissa ja päättyi MM-kisojen jaettuun viidenteen sijaan.

Nyt fokus on kuitenkin taas ammattilaisotteluissa ja harjoitteluun onkin haettu apuja ammattilaispotkunyrkkeilyn Mekasta Hollannista.

”Kävin matsiin valmistautuessa viikon leirityksen Amsterdamissa. Siellä treenasin Ettaki Gymillä ja kävin hakemassa lisäsparreja myös Mejiro Gymillä. Hollannista hain alle etenkin kovia ja haastavia sparrieriä, mitä on vaikea saada Suomessa”, oululainen taustoittaa.

Kulttuuritalon KOK-illan pääotteluna nähdään alle 65-kiloisten MM-ottelu Suomen Pok Biilin ja Liettuan Igor Osininin välillä. Suomela on promootion painoluokan ranking-listalla kolmantena ja tiedostaa lauantaisen ottelun merkityksen tulevaisuudelleen.

”Olen valmistautunut otteluun tosi hyvin ja aion järjestää illan viihdyttävimmän ottelun. Olen seuraavana jonossa MM-titteliotteluun ja näytän matsissa kaikille, että kuulun sinne”, Suomela lupaa.

KOK’83 World Series isketään Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina. Tapahtumaa voi seurata myös KOK:n oman verkkopalvelun kautta.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …