Pok Biil tulevasta KOK-koitoksestaan: ”Voitan varmasti!”

Combat Academy of Finlandin Pok Biil on varma, että Helsingin King of Kings 83 -potkunyrkkeilytapahtuma huipentuu hänen uransa toistaiseksi suurimpaan saavutukseen. Lauantaina 29.2. Helsingin Kulttuuritalolla iskettävässä illassa helsinkiläinen kohtaa Liettuan Igor Osininin avoimesta alle 65-kiloisten MM-tittelistä ja hän lupaa vyön jäävän Suomeen.

Pok Jääskeläinen
Kuva: Teemu Siikarla.

”Valmistelut on menneet hyvin ja ollaan treenattu kovaa tittelimatsiin. Otteluun mennään voittamaan niinkuin aina. Vastustajasta ei ole kun muutama video YouTubessa, mutta näin hänen viimeisimmän ottelun Liettuassa viime vuoden KOK-tapahtumassa. Osinin on kova vastustaja, mutta voitan sen varmasti!” Pok vakuuttaa.

Tittelisauman Pok lunasti voittamalla edellisessä Helsingin King of Kings -illassa neljän miehen turnauksen. Silloinen mestari Stanislav Renita ei kuitenkaan ollut halukas puolustamaan titteliään, joten se jäi avoimeksi ja avoimen tittelin toiseksi haastajaksi nousi Osinin kukistamalla syksyllä Turkin Levani Revazishvilin tiukassa kamppailussa.

Ottelu on ollut helsinkiläisellä hyvissä ajoin tiedossa ja kisatuntumakin on kohdallaan mestaruuteen päättyneiden thainyrkkeilyn SM-kisojen jälkeen, joten paikka tittelivyön nappaamiseen on erinomainen. Pok myös tiedostaa ottelun merkityksen uransa jatkolle.

”KOK-maailmanmestaruuden voittaminen on suuri juttu mulle, kun sitä ei pienenä poikana aatellu et jonain päivänä pääsee otteleen maailmanmestaruudesta kotikehässä. Sitten kun on voittanut mestaruuden joutuu sitä puolustamaan ja se tarkoittaa lisää otteluja KOK-organisaatiossa,” Pok maalailee tulevaisuuttaan.

King of Kings 83 isketään Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.2. ja luvassa on yhteensä kymmenen potkunyrkkeilyn ammattilaisottelua. Liput tapahtumaan löytyvät Ticketmasterista ja nettistriimi lähetetään osoitteessa www.kokfights.tv

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …