Daniel Forsbergin tyly lupaus tittelitaistoon: ”Vastustaja katsoo Kulttuuritalon kattoa kanveesista”

Daniel Forsberg puolustaa mestaruusvyötään Helsingissä. Kuva: Teemu Siikarla.

King of Kings -organisaation maailmanmestari Daniel Forsberg valmistautuu puolustamaan titteliään Helsingissä järjestettävässä KOK’83-tapahtumassa. Forsbergilla on alla pistetappio tammikuisesta Lion Fightin mestaruusottelusta ja nyt hän hakee uutta nousua kotiyleisön edessä.

”Edellisen matsin lopputulos luonnollisesti harmittaa, koska suoritukseni ei ollut paras mahdollinen, mutta organisaatio oli tyytyväinen otteluuni koska annoin mestarille kovan vastuksen. Huomasin tarvitsevani vieläkin kovemman kunnon mitä minulla nyt on ja sen eteen teen nyt töitä todella kovaa, että olen Helsingissä terävässä iskussa”, Forsberg taustoittaa.

Mestaria vastaan asettuu Kulttuuritalon kehässä puolalainen Dawid Mirkowski. Mirkowski on King of Kingsin ranking-listalla tällä hetkellä viidentenä. Tittelisauman taustalla on yksinkertaisesti se, että Turun kovanyrkki on jo kukistanut rankingin kärkinimet.

22-vuotiaan Mirkowskin uran suurin saavutus tähän mennessä lienee täysien erien selviäminen legendaarisen Artem Levinin kanssa, vaikka voittotaisteluun hän ei silloin kyennyt. King of Kingsin kehissä Mirkowski on toistaiseksi ollut voittamaton, mutta Forsberg on päättänyt katkaista tämän putken.

”Vastustaja on pitkä kaveri ja thainyrkkeilytaustainen, joten odotan että hänen vahvimmat aseensa ovat lyönneissä pitkät suorat ja yläpotkut. Minun ottelutyylini jo tunnetaan ja sillä mennään edelleen eli tarkoitus on laittaa vastustaja katsomaan Kulttuuritalon kattoa kanveesista”, Forsberg uhkuu itsevarmasti.

Mikäli Mirkowski kaatuu toivotusti, alkaa Forsbergille olla jo vaikea löytää tasokasta vastusta King of Kingsin rosterista. Laakereillaan turkulainen ei kuitenkaan aio lepäillä vaan vie uraansa määrätietoisesti eteenpäin.

”Jatkosuunnitelmat kevään suhteen ovat vielä auki, mutta todennäköisesti on ainakin yksi ottelu, josta tällä hetkellä odotetaan tarkempia tietoja. Odotan myös mielenkiinnolla, koska pääsen seuraavan kerran ottelemaan Lion Fight -tapahtumassa. Kiitos kaikille faneilleni jotka kannustavat minua ja toivottavasti pääsette katsomaan Helsingin KOK-tapahtumaa paikan päälle tai kokfights.tv:n kautta!”

King of Kings 83 isketään Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.2. ja luvassa on yhteensä kymmenen potkunyrkkeilyn ammattilaisottelua.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …