Kirous ei hellitä – Verhoeven vs. Hari päättyi antikliimaksiin

Vuoden odotetuin potkunyrkkeilykohtaaminen, Gloryn raskaan sarjan mestaruusottelu Rico Verhoevenin ja Badr Harin välillä lauantain Glory Collision 2 -tapahtumassa päättyi fanien pettymykseksi Harin jalkavammaan.

Kaksikon edellinen kohtaaminen Glory Collision 1 -tapahtumassa vuonna 2016 päättyi ennen aikojaan Verhoevenin murrettua Badr Harin käden potkullaan. Vaikka ottelu päättyi keskeytykseen, loukkaantuminen jätti runsaasti kysymysmerkkejä ilmaan ja Arnhemin jalkapallostadion olikin tällä kertaa pakkautunut täyteen megaottelua innokkaasti odottaneita hollantilaisfaneja.

Marokkolainen aloitti ottelun vahvasti ja löi ensimmäisessä erässä kovalla koukullaan Verhoevenin lattiaan luvunlaskun arvoisesti. Verhoeven nousi kanveesista selvästi satutettuna ja loppuerä kulki Harin komennossa. Toisessä erässä Verhoevenin parempi kestävyys alkoi vaikuttaa ja ottelu kääntyä. Hollantilainen iskikin erän aikana paljon raskaita osumia, jotka horjuttivat Haria, ei kuitenkaan luvunlaskun arvoisesti.

Erien alussa vaarallinen Hari näytti taas voimansa kolmannessa erässä ja nosti heti alussa kiertopotkun päähän pudottaen Verhoevenin toistamiseen. Hollantilainen vaikutti toipuvan pahan näköisestä lattiassakäynnistä hyvin ja Hari haki seuraavaksi ratkaisua tavaramerkillään takakiertopotkulla. Ratkaisu saatiinkin kun hän rikkoi potkaistessa oman jalkansa ja jäi sen jälkeen tuskissaan maahan kykenemättä enää jatkamaan ottelua.

Ottelun jälkeen Gloryn raskaan sarjan tittelinsä säilyttänyt Verhoeven antoi runsaasti tunnustusta vastustajalleen ja myönsi käyneensä todella lähellä tappiota. Hän toivoi myös uusintaottelua, jolle epäilemättä on tilausta kahden epäselvästi päättyneen kohtaamisen jälkeen. Onkin helppo ennustaa, että vuoden 2020 odotetuin potkunyrkkeilytapahtuma tulee olemaan Glory Collision 3.

Teksti: Antti Sariola

Virkailija Antti Sariola

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …