Suomalaiset painivapaaottelijat yllätysreissulle Puolaan

Turun Jerry Kvarnström ja Loop MMA:n Jussi Halonen ottelevat pikahälytyksella lauantaina 21.12. Puolan Lublinissa Thunderstrike Fight League 19: Christmas Time tapahtuman pääotteluissa.

Jussi Halonen
Jussi Halonen jatkaa paluutaan. Kuva: Teemu Siikarla.

Viime kuussa Venäjällä Battle Whitout Mask tapahtumassa voitokkaan paluun vapaaottelun pariin tehnyt Jussi Halonen kohtaa Kamppailuviraston saamien tietojen mukaan paikallisen Cezary Kęsikin. Puhtaan 10-0-0 listan omaava Kęsik on urallaan otellut vain kertaalleen täyden ajan. Edelliset kaksi ottelua hän on otellut arvostetussa KSW promootiossa. Viimeisimmässä ottelussaan viime kuussa KSW 51 tapahtumassa taipui Aleksandar Ilić toisen erän takakuristuksella.

Suomalaisen vapaaottelun väriläiskä Jerry Kvarnström palaa Puolaan lokakuussa kärsityn pikahälytystappion jälkeen. Tällä kertaa vastaan asettuu isäntämaan Hubert Szymajda. Niin ikään edellisen kerran KSW:n riveissä otellut Szymajda, 8-3-0, tulee otteluun tappio niskassaan. Edellisen ottelun hän hävisi KSW 48 tapahtumassa huhtikuussa Shamil Musaeville teknisellä tyrmäyksellä.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …