Seikkailija Glenn Sparv joutui ansaan Afrikassa

Glenn Sparvin syliväliin sopii isompikin vastustaja rutistettavaksi.
Glenn Sparv sai Senegalissa ikävän puoleisen halauksen. Kuva: Ares FC

Suomalaisen vapaaottelun suuri tutkimusmatkailija Glenn Sparv avasi taipaleellaan uusia uria ottelemalla lauantai-iltana Senegalissa, Ares FC 1 -tapahtumassa. Uunituoreen promootion ensimmäinen iltama oteltiin Dakarissa, ja Sparv kohtasi paikallisia sukujuuria omaavan ranskalaisen Gregory Babenen.

Useissa huippuorganisaatioissa pitkälle urallaan esiintynyt ranskalaiskonkari osoitti alusta alkaen olevansa Sparville viime aikojen kovin haaste. Babene kampesi suomalaisen mattoon näyttävästi heti alkuhetkillä, Sparv kuitenkin käänsi mattopainin tovia myöhemmin edukseen ja kaiken kaikkiaan avauserä tarjosi varsin laadukasta mattokamppailua.

Toisen erän alussa Sparv haki väkevän alasviennin ja otti tapahtumat haltuunsa kanveesissa. Babene ei kuitenkaan jäänyt vastaanottavaksi osapuoleksi vaan yllätti Sparvin kietomalla jalkansa armottomaan triangelikuristukseen. Varsin pian Sparv joutuikin taputtamaan luovutuksen merkiksi toisen erän alkupuolella.

Glenn Sparv ei jää murehtimaan takaiskua pitkään, vaan hän palaa tositoimiin jo tammikuussa. Sparv kohtaa Shannon Ritchin Rebel FC -organisaation illassa Moskovassa.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Ares FC

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …