Huomenna salainen ammattinyrkkeilytapahtuma Pitäjänmäessä!

Kuvan nyrkkeilyt eivät liity millään tavalla tapaukseen. Kuva: Teemu Siikarla.

Huomenna lauantaina Pitäjänmäen Ringside Gymillä otellaan kahden ammattinyrkkeilyottelun pituinen tapahtuma. Erikoiseksi tapahtuman tekee se, ettei siitä ole kerrottu juurikaan julkisuudessa. Arvostetun Boxrec.com sivuston mukaan tapahtumassa kohtaavat helsinkiläistynyt Espanjan Jose Antonio Sanchez Romero (10-0-1) ja Ukrainan Dmytro Kostenko (2-19-1) sekä vuoden pakolaismies Nourdeen Toure (9-2-0) ja niin ikään ukrainalainen Yevheniy Kondratenko (5-14-0). Molempien otteluiden suunniteltu kesto on kuusi erää. Tapahtuma on Suomen ammattinyrkkeilyliiton sanktioima.

Jose Antonio Sanchez Romero on vakuuttavassa yhdeksän ottelun voittoputkessa ja Nourdeen Toure taas tähtää kolmanteen peräkkäiseen voittoon. Kondratenko puolestaan on kuuden ottelun tappioputkessa, edellisen voiton ollessa vuodelta 2016. Kostenkon tappioputki on puolestaan venynyt yhdentoista ottelun pituiseksi. Edellisen kerran hän on voittanut vuonna 2018.

Tämän tyyppinen tapahtuma ei ole Ringside Gymillä ainutkertainen. 2015 Edis Tatli (tulloin 23-1-0) palasi MM-ottelussa kärsityn tappion jälkeen voittojen tielle kukistamalla latvilaisen Olegs Vilcansin (tuolloin 1-7-0). Ottelu päättyi Tatlin ensimmäisen erän TKO-voittoon.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …