Pok Jääskeläinen KOK-titteliotteluun – ”Mestaruus jää Suomeen!”

Pok Jääskeläinen pääsee odotetusti tavoittelemaan King of Kings -organisaation mestaruutta – ja lupaa sen jäävän Suomeen.

Pok Jääskeläinen
Pok Jääskeläinen pääsee tavoittelemaan KOK-mestaruutta. Kuva: Teemu Siikarla.

Combat Academy of Finlandin Pok Jääskeläinen ottelee ammattilaisten MM-tittelistä King of Kings -organisaation Helsingin tapahtumassa 29. helmikuuta tulevana vuonna. Vastaansa hän saa Liettuan Igor Osininin.

Titteliottelu julkaistiin lauantaina isketyssä King of King 80 -tapahtumassa Vilnassa, jossa Igor Osinin kukisti hajaäänin Kyproksen Levan Revazishvilin, vaikka kävi itse ottelun aikana kanveesissakin. Ottelun jälkeen Osininille ilmoitettiin, että koska alle 65-kiloisten hallitseva mestari Stanislav Renita ei ole puolustanut titteliään reilusti yli vuoteen, mestaruus on julistettu avoimeksi ja Osinin saa tilaisuuden otella siitä.

Vastustajaksi paljastui odotetusti neljän miehen GP-turnauksen toukokuussa voittanut Pok Jääskeläinen ja ottelupaikaksi Helsinki.

”King of Kingsin promoottori Donatas Simanaitis lupasi mulle MM-tittelimatsin, kun voitin neljän miehen turnauksen toukokuussa ja vastustajana piti olla hallitseva mestari”, Jääskeläinen toteaa.

”Mutta kun olin Nikon kulmassa Liettuassa Donatas sanoi, että hallitseva mestari joutuu luopumaan mestaruudesta, kun ei ole puolustanut sitä. Ja sen matsin päätyttyä minut kutsuttiin kehään esittämään haasteen vastustajalle.”

Jääskeläinen saapuikin kehään show-miehen elkein haastamaan Osininia tämän yli kymmentuhantisen liettualaiskannattajajoukon eteen. Osininin englannintaidon puutteet valitettavasti haittasivat laajempaa sananvaihtoa, joten miehet lähinnä tervehtivät toisiaan selvästi hyväntuulisina tulevasta kohtaamisesta. Molemmat olivat toki vakuuttuneita voittavansa mestaruuden Helsingissä.

”Mä olen todella innoissani ja olen varma, että mestaruus jää Suomeen. KOK Helsinki tulee olemaan todella hyvä ilta. Isot panokset kyseessä niin mennään isommin tähän otteluun”, Pok lupaa faneilleen.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …