Helsinkiläiskolmikko marssii maailmalle viikonlopuksi

Helsinkiläiskolmikko iskee ja potkii viikonloppuna kansainvälisissä kehissä.

Combat Academy of Finlandin ottelijat iskevät lauantaina Euroopan potkunyrkkeilykehissä. Niko Korventauksen King of Kings -ottelun lisäksi Deo Phetsangkhat ja Suk Akbari lähtevät hakemaan voittoja kotikehän miehistä Tsekissä Frydlandin pikkukaupungissa järjestettävästä Bitva o Frydland 9 -tapahtumasta.

Phetsangkhat saa illan pääottelussa vastaansa tuoreen Low Kick -tyylin potkunyrkkeilyn amatöörien maailmanmestarin Vaclav Sivakin. Ottelu käydään K1-säännöin alle 65 kilon painoluokassa. Vasta parikymppinen Sivak on Tsekin nousevia tähtiä ja todella taitava, mutta ottelee amatöörinä 63,5-kiloisissa, joten kokeneemmalla Deolla lienee kamppailussa fysiikkaetua.

Combat Academyn tuore kyky Suk Akbari puolestaan kohtaa Tomik Nguyenin alle 60 kilon sarjassa. Elokuussa Helsingin Muay Thai by the Beach -tapahtumassa voitokkaasti ammattilaisena debytoinut Akbari saa vastaansa nyt K1-säännöillä huomattavasti itseään kokeneemman ja paljon kansainvälisiä kehiä kiertäneen thainyrkkeilijän.

Teksti: Antti Sariola

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …