Järvenpäässä tarjolla ammattilaisten potkunyrkkeilyä – päätähtinä kotikehän arvokisamitalistit

Suomessa nähdään pitkästä aikaa ammattilaistapahtuma potkunyrkkeilyn yläpotkusäännöin, kun Järvenpään ottelijat kohtaavat kotikehässään maaotteluhengessä Puolan kärkinimiä.

Akseli Saurama
Akseli Saurama iskee ammattilaisdebyyttinsä kotikehässä. Kuva: Järvenpään Kehäkarhut

Järvenpäässä isketään lauantaina 2. marraskuuta lajissaan ensimmäinen Ring Night -tapahtuma. Luvassa on kolme potkunyrkkeilyn ammattilaisottelua, jotka käydään perinteisin yläpotkusäännöin. Lisäksi ohjelmassa on nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä amatöörisäännöin.

Kotikehän ammattilaisottelijoiden vastustajiksi on saatu joukko puolalaisia maajoukkueottelijoita. Illan pääottelussa Järvenpään Kehäkarhujen EM-pronssimitalisti Akseli Saurama (37-11-0) kohtaa Mateusz Dymekin (54-9-0). Ottelun painorajaksi on sovittu 71,8 kiloa.

Muissa ammattilaisotteluissa vuoden 2017 maailmanmestari Erika Rinne kohtaa 59-kiloisissa Pauliina Saczukin ja EM-kakkonen Jenna Puurunen saa vastaansa Pola Rogalan 65 kilon sarjassa. Kaikkien ammattilaisotteluiden suunniteltu kesto on kolme kahden minuutin erää.

Ring Nightin ovet aukeavat Järvenpään liikuntahallilla lauantaina klo 16.30 ja ottelut alkavat klo 17.00. Luvassa on yhteensä 7 ottelua nyrkkeilyssä ja 4 potkunyrkkeilyssä.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Järvenpään Kehäkarhut

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …