Hullujussi Santalahti kovaan testiin Bulgariassa

Jussi Santalahti
Jussi Santalahti lähtee pikahälytyksellä ulkomaankomenukselle. Kuva: Jani Mesikämmen.

Turku Thaiboxing Clubin ylpeys Jussi Santalahti kohtaa tulevana lauantaina Bulgarian Stara Zagorassa paikallisen Daniel Ilievin. Grand Fight Arena -organisaation järjestämä ottelu käydään K1-säännöillä painoluokassa alle 84 kiloa ja sen kaavailtu kesto on kolme kolmen minuutin erää. Ottelu käydään häkissä, koska samassa illassa otellaan myös vapaaottelua.

Bulgarialainen Daniel Iliev on kokenut ottelija, joka on iskenyt vaikuttavan 15-2-0 -listan ja esiintynyt muun muassa järjestävän organisaation EM-titteliottelussa. Odotettavissa on siis todella kova urakka, jos parin viikon varoitusajalla otteluun hälytetty ”Hullujussi” Santalahti haluaa tuoda voiton Suomeen.

”Lähdettiin nopealla aikataululla, vaikka kesältä ei ole ihan optimaalista treeniä takana. Fiilis on silti hyvä ja tietenkin pyritään voittamaan. Tiedostetaan, että voitto voi olla kiven alla. Voittoon tarvitaan aggressiivista työskentelyä ja hyvää tasapainoa eli ei saa horjua. Hyvin luultavasti pisteillä ei tule voittoa, joten kaveri pitäisi laittaa ainakin kertaalleen luvunlaskuun, jos edes haaveilee muusta kuin tyrmäysvoitosta”, Santalahti taustoittaa.

Jussi Santalahti (33-7-2) on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja viimeksi hän esiintyi kehässä maaliskuussa, jolloin hän kukisti Abu Dhabissa pistein britti Mark MacKinnonin.

Teksti: Antti Sariola
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …