Seinäjoki Fight Night 5: Ranskalaisvieraat liian rajuja

Jo viidennen kerran järjestetty Seinäjoki Fight Night tarjoili tukun amtöörivapaaottelu- ja potkunyrkkeilyotteluita, sekä kaksi ammattilaisten vapaaottelukoitosta perinteikkäällä Seinäjoen Rytmikorjaamolla.

Jesse Koivuniemi joutui taipumaan ranskalaismyllyssä. Kuva: Teemu Siikarla.

Illan ensimäisessä ammattilaissäänöin käydyssä vapaaottelukoitoksessa MMA Seinäjoen Markus Mäki-Ventelä kohtasi Ranskan Souhil Tahirin. Ottelun painorajaksi oli sovittu 73 kiloa. Lyhyehkön tunnustelun jälkeen Mäki-Ventelä lähti avauserässä aktiivisesti viemään ottelua maihin, mutta ranskalainen puolusti alasvientejä ja seinäpainia hyvin muun muassa uhaten suomalaista pystygiljotiiniottein.

Tahiri osui myös kertaalleen vahingossa suomalaisen sukukalleuksille. Lopulta Tahiri pääsi seinäpainissa Mäki-Ventelän selkään ja lopetti ottelun ja hiljensi kotiyleisön ensimmäisen erän takakuristukseen.

KBT Kokkolan Jesse Koivuniemi (kuvassa) otteli Ranskan sambomestari Osman Minbatirovia vastaan illan pääottelussa. Heti avauserän alkuun Koivuniemeltä nähtiin raju alasvienti, mutta ranskalainem sai nopeasti käännettyä itsensä päälle mattopainissa. Iso osa erästä menikin ranskalaisen painiklinikan merkeissä loppuen rajuihin lyönteihin, jotka takasivat Minbatirovin tyrmäysvoiton.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …