Tessa Kakkonen ammattilaisten MM-otteluun kotikehässä

Lahden ylpeys Tessa Kakkonen pääsee MM-haastajaksi kotikehässään lokakuussa.

Tessa Kakkonen
Tessa Kakkonen pääsee MM-haastajaksi kotikehässään. Kuva: Total Fight Night.

Lahden Sibeliustalossa 12. lokakuuta iskettävässä Total Fight Night IV -tapahtumassa nähdään thainyrkkeilyn ammattilaisten MM-ottelu. Lahti Thaiboxing Clubin Tessa Kakkonen haastaa ISKA-liiton hallitsevan maailmanmestarin, skotti Amy Pirnien. Ottelu käydään alle 50,5 kilon painoluokassa ja sen kaavailtu kesto on viisi kolmen minuutin erää.

Mestari Amy Pirnie, 26, on kolminkertainen nuorten MM-voittaja ja on iskenyt 27 ammattilaisottelustaan 23 voittoa. Tessa Kakkosen, 26, parhaat meriitit ovat amatööripuolelta ja hän onkin muun muassa aikuisten kaksinkertainen maailmanmestari.

”Ei haluttu mitään pilipalivastustajaa Tessalle. Ottelu on Tessan normaalia painoluokkaa ylempänä, jotta Tessalla on voiton jälkeen helpompi lähteä maailmalle ilman kovia painonvetoja lyhyemmällä varoitusajalla puolustamaan titteliä tai ottelemaan muissa ISKA-liiton tapahtumissa”, valmentaja-promoottori Hannu Vappula taustoittaa tilannetta.

Total Fight Nightissa nähdään MM-ottelun lisäksi tuttuun tapaan laaja kattaus kansallisen huipputason thainyrkkeilyä ja vapaaottelua.

Teksti: Antti Sariola
Kuvat: Total Fight Night

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …