Salmimies uransa kovimmasta voitosta: ”En edes hengästynyt”

Suvi Salmimies otti uransa kovimman voiton Cage 48 -kortilla illan toisssa pääottelussa.

Salmimies Cage 48
Suvi Salmimies teki selvää ranskattaresta Cage 48 -tapahtumassa. Kuva: Jarno Nurminen

Suvi Salmimies (11-6-1) lunasti yleisön ja organisaation odotukset illan toisessa pääottelussa tavalla, joka voi osoittautua tulevaisuudessa merkittäväksi käyntikortiksi kansainvälisiin taistoihin pyrittäessä. Salmimiehen vastustaja, ranskalainen Maguy Berchel, oli ennen eilistä voittanut kymmenen ja hävinnyt vain kolme kertaa.

Kotiyleisön suosikki otti ottelussa komennon heti ensi metreillä ja piti kovaa tahtia yllä koko ottelun ajan. Huolimatta taitavasta vastustajasta sekä ottelun reippaasta rytmistä ”Rockchick” kertoo Kamppailuviraston haastattelussa pystyneensä ottelemaan koko ottelun hengästymättä. Luonnollisesti merkittävän voiton jälkeen tähtäintä on syytä siirtää seuraavaan kohteeseen, joka saattaisi hyvinkin olla muualla kuin Suomen rajojen sisällä.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja editointi: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …