Henri Lintula dominoi Ruotsissa

Sisu Gymin Henri Lintula esitti varsinaisen lukkopaininäytöksen Robin Roosia vastaan Ruotsissa Fight Club Rush 5 -tapahtuman pääottelussa.

Henri Lintulan ja Robin Roosin kohtaaminen oli FCR 5 -tapahtuman pääottelu.

Ottelun alkuun molemmat ottelijat tunnustelivat toisiaan. Lintula hallitsi häkin keskustaa, mutta Roos tuntui olevan pystyssä silti enemmän kotonaan. Erän puolvälissä Lintula pääsi iholle ja kaatoi ruotsalaisen mattoon, jossa hän melko helposti pääsi Roosin selkään, mutta Roos onnistui puolustamaan erän loppuun.

Toisen erän alkussa Roos oli selkeästi aggressiivisempi pystyottelussa, mutta Lintula ei hätkähtänyt tätä. Noin minuutin kohdalla Lintula vei ottelun mattoon kahden jalan alasviennillä, mutta Roos sai rytäkässä giljotiinikuristuksen kiinni.

Lintula kuitenkin purki otteen ja pienen painin jälkeen päätyi itse Roosin selkään. Lopulta Lintula sai takakuristuksen kiinni ja ruotsalainen joutui taputtamaan luovutuksen merkiksi, kun erää oli jäljellä noin minuutti.

Ottelun jälkeisessä kehähaastatelussa Lintulalta kysyttiin mitä hän haluaa seuraavaksi. Vastaus oli selkeä.

”Seuraavan ottelun. Jos teillä on tarjolla, niin kertokaa”, Lintula heitti täkyn ruotsalaisille.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Fight Club Rush

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …