UFC 244 – Makwan Amirkhanin uran kovin ottelu

Makwan Amirkhani (15-3-0) ottelee juuri saadun tiedon perusteella UFC 244 -illassa 3. marraskuuta New Yorkissa.

Seuraavan kerran Makwan Amirkhani nähdään UFC 244 -illassa uransa kovimmassa koitoksessa. Kuva: Jani Mesikämmen
Seuraavan kerran Makwan Amirkhani nähdään UFC 244 -illassa uransa kovimmassa koitoksessa. Kuva: Jani Mesikämmen

Betsafen tiedotteen mukaan UFC 244 -illassa Madison Square Gardenissa suomalainen saa vastaansa TOP 15 -rankingista löytyvän ottelijan. Haaste tulee siis varmuudella olemaan Amirkhanin uran toistaiseksi kovin.

Edellisen kerran Amirkhani otteli Tukholmassa 1. kesäkuuta ja tuolloin ennusteeni mukaisesti karvasta kalkkia sai maistaa Chris Fishgold (18-3-1). Suomalainen lopetti ottelun toisessa erässä anakonda-kuristuksella vakuuttavasti ulottaen UFC-rekordinsa viiteen voittoon ja yhteen tappioon.

Amirkhanin tulevasta vastustajasta ei vielä ole varmuutta, mutta UFC-tähti itse huuteli taannoin rankingeilla 5. ja 7. olevien Zabit Magomedsharipovin ja Yair Rodriguezin perään. Itse pidän todennäköisempinä vastustajina hieman lähempänä sjoitusta 15. olevia vastustajia. Tällä ajattelumallilla häkkiin voisi astella vaikkapa lukkopainivelho Ryan Hall (8-1-0, ranking 15.) tai Bosnia-Hertsegovinaa edustava monipuolinen Mirsad Bektic (13-2-0, ranking 14.), jolla on tappio viime ottelustaan.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …