Patrik Pietilä yllätti ruotsalaislegendan

Lahden Patrik Pietilä otti uransa merkittävimmän voiton Tukholmassa.

Patrik Pietilä
Patrik Pietilä hiljensi tukholmalaisyleisön. Kuva: Jarno Nurminen.

Lauantai-ilta oli suomalaisittain riemukas Tukholman Superior Challenge 19 -tapahtumassa. Viime hetken paikkaajana tapahtumaan kiinnitetty Primus Fight Teamin Patrik Pietilä osoitti riskinoton kannattaneen ja lahtelainen nappasi uransa merkittävimmän voiton ruotsalaislegenda David Bielkhedeniä vastaan.

Tarkkailevan alun jälkeen Pietilä järkytti ruotsalaisyleisöä pudottamalla Bielkhedenin selälleen tylyllä takakäden suoralla avauserän lopussa. Sama toistui toisessa erässä ja Pietilä varmisti mattohallinnalla toisenkin erän nimiinsä. Päätöserä kääntyi selviytymistaisteluksi, kun Bielkheden sai Pietilän nopeasti mattoon ja yritti epätoivon vimmalla kääntää ottelua ennen täyttä aikaa.

Pietilä kuitenkin kesti erän loppuun ja vei voiton kaikin tuomariäänin. Tappio oli ruotsalaisveteraanille ensimmäinen vuoden 2012 jälkeen.

Iltaman avasi Finnfighters’ Gymin Mika Kuronen, joka kohtasi isäntämaan Moraad Morenon. Isokokoisempi ja pystyottelussa selvästi nopeampi Moreno piti Kurosen etäällä ja kävi hakemassa teräviä osumia. Kuronen ei löytänyt eväitä viedä ottelua omalle vahvuusalueelleen painiin ja toisessa erässä painetta lisännyt Moreno takoi pitkillä lyönti- ja potkusarjoilla keskeytysvoiton.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …