Satu Mykkänen mukaan Helsingin King of Kings -iltaan

Euroopan mestari Satu Mykkänen tuo lisää paikallisväriä Helsingin King of Kings -iltaan.

Satu Mykkänen
Satu Mykkänen nousee Kulttuuritalon kehään viime hetken täydennyksenä.

Helsingin King of Kings -potkunyrkkeilyilta täydentyy tasokkaalla naisten ottelulla. Helsinki Thaiboxing Clubin hallitseva thainyrkkeilyn Euroopan mestari Satu Mykkänen kohtaa Helsingin Kulttuuritalolla 17. toukokuuta Viron Crista Padun.

Naisten koitos viimeistelee ottelukortin kemin Jussi Pirttikankaan jouduttua vetäytymään illasta ylikunto-ongelman vuoksi.

Potkunyrkkeilysäännöin käytävän ottelun painorajaksi on sovittu alle 50 kiloa ja sen suunniteltu kesto on kolme erää. Mykkänen on kaksikosta kokeneempi ja teknisempi, mutta etelävirolaista Viljandin Kondor Clubia edustava Padu on tunnettu aggressiivisena taistelijana, joka on ennenkin yllättänyt teknisesti parempia vastustajia.

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …