Jerry Kvarnström matkaa Valko-Venäjälle taistelemaan

Turkulaisottelijan seuraava ottelu käydään 17. toukokuuta Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä.

Jerry Kvarnström
Jerry Kvarnström nähtiin edellisen kerran tositoimissa Tukholmassa. Kuva: Daniel Schälander/MMAviking.com

Konkariottelija Jerry Kvarnström (14-11-0) jatkaa pitkää maailmankiertuettaan kohtaamalla Valko-Venäjän Mihail Odintsovin (14-2-0) New Fighting Generation 12 -tapahtumassa. 27-vuotias Odintsov on kolmen ottelun voittoputkessa. Viimeisin voitto on tämän vuoden maaliskuulta, jolloin kukistui Paata Tsxapelia kolmannen erän teknisellä tyrmäyksellä ukrainalaisen World Warriors Fighting Championships -promootion tapahtumassa.

38-vuotias Kvarnström otteli viime vuonna kahdesti, mollemmat ottelut Ruotsin Superior Challange -promootiossa kotikehän Simon Sköldiä vastaan. Toukokuisessa ensimäisessä kohtaamisessä Kvarnström hiljensi ruotsalaisyleisön kuristamalla Sköldin kolmannessa erässä giljotiinikuristuksella. Joulukuisen revanssin vei puolestaan Sköld hajaäänituomiolla.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Daniel Schälander/MMAviking.com

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …