Cage 47 – Aleksi Mäntykivi: ”Lyön brassin eläkkeelle”

Aleksi Mäntykivi (12-5-0) aikoo tyrmätä brasilialaisen vastustajansa Carlos Diogon (16-4-0) eläkkeelle Cage 47 -ammattilaisvapaaottelutapahtumassa.

Edellisen kerran suomalaistähti nähtiin häkissä helmikuussa, kun hän otteli poikkeusluvalla Suomessa Cage 46 -tapahtumassa. Silloin Mäntykivi teki tuhoisaa jälkeä Guilhermo Cadenalle voittaen tämän teknisellä tyrmäyksellä viikatemaisten alapotkujen avulla. Aikataulusyistä johtuen Mäntykivi nähdään myös tulevassa Cage 47 -illassa huhtikuun 27. Helsingin Kulttuuritalolla.

Diogo on paperilla hieman kokeneempi kuin Mäntykivi, mutta brasilialainen on viimeksi otellut vapaaotteluhäkissä vuonna 2016. Lisäksi hänen vastustajansa ovat olleet huomattavasti heikompitasoisempia kuin Mäntykiven voittamat ottelijat.

Mäntykivi tiedostaa vaaranpaikat mattoon mentäessä, mutta lupaa tarjota suomalaisyleisölle jälleen viihdettä koko rahalla ja lähettää kilpakumppaninsa unten maille Cage 47 -tapahtuman toisessa pääottelussa.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Video: Jarno Nurminen

Virkailija Jyrki Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …