Forsberg ja Suomela KOK-kehään Liettuassa

Potkunyrkkeilijät Lauri Suomela ja Daniel Forsberg suuntaavat jälleen kansainvälisiin kehiin. Suomalaiskaksikko matkaa 16. maaliskuuta Liettuan Vilnassa oteltavaan King of Kings -promootion tapahtumaan.

Daniel Forsberg
Daniel Forsberg pääsee jälleen esittäytymään kansainvälisiin kehiin. Kuva. Jani Mesikämmen.

KOK’69 World Series -nimeä kantavassa tapahtumassa KBT Oulua edustava Lauri Suomela kohtaa isäntämaan Jan Naussin. Naus on organisaation sisäisellä rankinglistalla neljäntenä 71-kiloisten sarjassa. Ottelun painorajaksi on kuitenkin sovittu alle 69 kiloa. Edellisviikolla Suomella voitti potkunyrkkeilyn Finnish Open -turnauksen 71-kiloisten painoluokassa.

Turku Muay Thaita edustava Daniel Forsberg kohtaa niin ikään liettualaisen Tomas Steponkeviciuksen. Ottelu käydään sarjassa alle 85 kiloa. Aiemminkin KOK:n riveissä edukseen esiintynyt turkulainen haluaa antaa entistä väkevämpiä näyttäjä, sillä hän on tyrkyllä jopa promootion arvo-otteluun.

King of Kings vierailee keväällä myös Suomessa, kansainvälisen tason pystyottelua nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 17. toukokuuta.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Jerry Kvarnström pikakomennuksella pääotteluun

Jerry ”AD/HD” Kvarnström (15-17-0) pikakomennuksella ranskalaisen MMA GP-tapahtuman pääotteluun. Herra Kvarnström nousee jo 8.4.2021 häkkiin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *