Mikael Silander saa uuden mestaruusmahdollisuuden

Espoolaiskonkari saa uuden mahdollisuuden, Mikael Silander M-1 -tittelitaistoon marraskuussa.

Mikael Silander M-1
Uusi mahdollisuus: Mikael Silander M-1 -tittelitaistoon marraskuussa. Kuva: Teemu Siikarla.

Espoon kehähaiden Mikael Silander (18-6-0) pääsee toistamisen tänä vuonna tavoittelemaan M-1 Globalin mestaruutta. Silander kohtaa kärpässarjan hallitsevan mestarin Aleksandr Doskalchukin (9-1-0) 17. marraskuuta Nazranissa, Ingusian tasavallassa Venäjällä. Kyseessä on M-1 Challenge 99 -tapahtuman pääottelu.

”Hiton hyvät fiilikset matsista! Tämä oli monen asian summa, että tuli uusi mahdollisuus tällä aikataululla. Olin jo monta kertaa tässä syksyllä valmis ottelemaan eri M-1 -tapahtumissa. Ja sitten kun tätä tarjottiin, otin heti vastaan. Doskalchuk on kyllä monipuolinen ottelija ja otellut vakuuttavasti M-1:ssä”, Silander kommentoi tuoreeltaan Kamppailuvirastolle.

Silander pääsi tavoittelemaan painoluokan väliaikaista mestaruusvyötä jo tämän vuoden helmikuussa Arman Ashimovia vastaan. Tällöin nopeanyrkkinen Ashimov yllätti espoolaisen napakalla osumalla leukaan. Sittemin Ashimov hävisi omalta osaltaan selvästi hallitsevalle mestarille toukokuussa. Doskalchuk on seitsemän ottelun voittoputkessa.

Mikael Silander puolestaan puolestaan palasi voittojen tielle kukistamalla Nureles Aidarovin ensimmäisen erän kuristuksella kesäkuisessa M-1 Challenge 93 -illassa. Espoolaiselle ottelu on jo vuoden kolmas ja hän onkin tyytyväinen päästyään pidempään harjoittelemaan ja ottelemaan sopivalla rytmityksellä.

”Olen pysynyt ehjänä onneksi, olen harjotelluy fiksusti. Olin tosiaan valmis kehään jo syyskuun lopussa, joten valmistautumisesta ei jää homma kiinni”, Silander tuumaa.

M-1 Global näyttää marraskuun tapahtuman suorana lähetyksenä verkkosivuillaan ja oman mobiiliaplikaationsa välityksellä.

Teksti: Matti Hirvonen, Jani Mesikämmen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *