Suomalaiskaksikko kehään Belgiassa – Jarkko Putkonen kohtaa ex-mestarin

Jarkko Putkonen ja Henri Kekäläinen nyrkkeilevät vieraskehässä Liegen ammattilaisillassa.

Jarkko Putkonen
Vieraskehissä viihtyvä Jarkko Putkonen kohtaa Belgian mestarin. Kuva: Jani Mesikämmen.

Ammattinyrkkeilijät Jarkko Putkonen ja Henri Kekäläinen matkaavat tällä viikolla Belgiaan, ja kumpikin nousee lauantai-iltana kehään Liegessä järjestettävässä ammattilaisillassa.

Jarkko Putkonen saa vastaansa paikallien tähden. Potkunyrkkeilytaustainen Jessy Petit-Jean on entinen Belgian välisarjan mestari, joka on voittanut kaikki 12 ammattilaisotteluaan. Euroopan ammattinyrkkeilyliiton EBU:n arvolistalla belgialainen on EU-mestarin 11. haastaja.

”Hieman itseäni pidempi ja isommassakin painoluokassa otellut kaveri, mutta tähän otteluun on mies dietannut kevyen välisarjan tuntumaan eli siinä mielessä tasoitusta ei anneta. Kymmenen erää on pitkä matka, enkä sitä ole urallani kuin kerran läpikäynyt. Mutta eihän matka tapa, vaan vauhti ja sen verran hidasliikkeinen Jessy vaikutti olevan, että uskon pääseväni hallitsemaan ottelun rytmiä aika hyvin”, Putkonen arvioi.

Henri Kekäläisen vastustaja puolestaan on vaihtunut viime hetkellä. Kemiläisen piti kohdata entinen Belgian mestari Michel Garcia, mutta tämä vetäytyi ottelusta sunnuntaina. Korvaajaksi järjestyi lyhyellä varoitusajalla Sladjan Dragisic. Serbialainen on voittanut vain neljä kahdeksastatoista ammattilaisottelustaan, mutta usein ulkomaan kehissä otellut Dragisic on osoittautunut sitkeäksi kehätyöläiseksi.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *