Matias Anttila haluaa katsoa kortit ammattilaisena

Finnfighters’ Gymin uuden sukupolven järkäle Matias Anttila tuo kaivattua elvytystä suomalaisen vapaaottelun raskaansarjan näkymiin. Ammattilaisdebyytin aika on kotiyleisön edessä Loimaalla.

Matias Anttila
Matias Anttila debytoi ammattilaisena Loimaalla. Kuva: Jarno Nurminen.

Loimaa Fight Night tarjoaa suomalaiselle ammattilaisvapaaottelulle epätyyppillistä herkkua 20. lokakuuta, kun yleisön eteen marssitetaan kaksi raskaansarjan vapaaottelijaa. Kotikulmaukseen astelee amatöörimaajoukkueen viime vuosien vakionimi Matias Anttila. Vieraaksi saapuu venäläinen Dmitri Rogozin.

”Nyt oli sellainen fiilis, että on hyvä hetki siirtyä ammattilaiseksi. Olen kerännyt hyvin kokemusta amatöörinä ja saanut hyviä matseja, voittanut Suomen mestaruuden ja EM-hopeaa, joten nyt on hyvä lähteä katsomaan, mihin rahkeet riittävät ammattilaisena”, kertoo ammattilaisdebyttiinsä valmistautuva Anttila.

Lisämausteen otteluun Anttilalle tuo kotikaupunki Loimaa.

”On hienoa päästä ottelemaan kotiyleisön edessä. Toivottavasti on mökki täynnä ja hyvä meininki”, toteaa sittemmin lähes Turkuun saakka jo päätynyt loimaalainen.

Vaikka kyseessä on myös Rogozinin ammattilaisdebyytti, hänkin on tuttu ilmestys kotimaan kehissä. Venäläinen on käynyt kahdesti ottelemassa Imatran Carelia Fight -tapahtumissa, molemmilla kerroilla voitokkaasti. Anttila myöntää, ettei tiedä tulevasta vastustajastaan juuri mitään, mutta keinot vastapuolen kaatamiseen ovat omissa käsissä.

”Ukko kaatuu niin, että haen matossa joko monsonin tai kimuran”, Anttila lupaa

Loimaa Fight Night on ensimäinen sanktioitua vapaaottelua tarjoava tapahtuma Loimaalla. Ottelukortilla nähdään raskaansarjan ammattilaiskoitoksen lisäksi myös viisi amatöörien vapaaottelukoitosta ja kaksi lukkopainiottelua, illan aikana muun muassa Zanko Eliassin paluu vapaaottelun pariin.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Jarno Nurminen

Virkailija Matti Hirvonen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *