Bellator Europe tähtää Euroopan MMA-markkinan valtaukseen

Bellator Europe lupaa tuhdisti herkkuja eurooppalaisille faneille ja ottelijoille. Amerikkalaispromootio tähtää entistä vahvemmin Euroopan markkinoille.

Bellator Europe
Bellator Europe lupaa herkkua eurooppalaisfaneille. Kuva: Bellator MMA.

Pohjois-Amerikan markkinoilla tukevan jalansijan UFC:n varjossa saanut Bellator MMA on rakentanut ekspansiota Eurooppaan maltilliseen tahtiin ja nyt edessä näyttää olevan uusi vaihe. Euroopassa järjestettyjen iltamien ja vanhan mantereen ottelijalahjakkuuksien kiinnittämisen jatkoksi amerikkalaispromootio panostaa lisäksi organisaationsa kehittämiseen.

Mediajätti Viacomin omistama vapaaottelupromootio ilmoitti Bellator 206 -tapahtuman yhteydessä perustavansa Bellator Europe -nimellä sivukonttorin Lontooseen ja suunnitteilla on läntiseen Eurooppaan keskittyvä säännöllisten tapahtumien sarja.

Bellator-presidentti Scott Coker ilmoitti viikonloppuna Euroopan toimintojen ja uuden Lontoon toimiston johtoon kiinnitetyn David Greenin. Suoraan Cokerin alaisuudessa toimiva Green on englantilaisen BAMMA-promootion perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on myös toiminut johtotehtävissä Kansainvälisen Vapaaotteluliiton IMMAF:n tapahtumatuotannoissa.

”Davidin kokemus ja Britannian markkinoiden tuntemus tekee hänestä erinomaisen lisän organisaatioomme. Näen hänet olennaisena osana Bellatorin kasvua, kun vahvistamme asemaamme Euroopassa”, Scott Coker arvioi.

”Bellatorin sitoutuminen tähän alueeseen Scott Cokerin johdolla on fantastista koko lajille ja olen mieluusti osa sitä. Euroopassa on merkittävää intohimoa vapaaottelua kohtaan, ja silti valtavaa kasvupotentiaalia. Bellatorin resursseilla pystymme tarjoamaan faneille ja ottelijoille sitä, mitä he ansaitsevat”, David Green linjaa.

Bellator Europe
Aaron Pico on Bellatorin nuori suurlupaus. Kuva: Bellator MMA.

ERIKOISBONUS! 200% talletusbonus 200€ asti!

BAMMA on toiminut Bellatorin tiiviinä kumppanina brittimarkkinoilla ja niinpä amerikkalaisorganisaatio hyödyntää tuttua osaamista laajemminkin. Jo ennen Greenin pestiä Bellator ilmoitti kiinnittäneensä BAMMA-matchmakerinä tunnetun Jude Samuelin vastaavaan rooliin Bellatorin eurooppalaisurheilijoiden asioiden hoitoon.

Jude Samuel on kisatatameillakin menestynyt BJJ-mustavyö, kamppailusalin omistaja ja European Fight Network Sports -verkkosivuston aiempi omistaja.

”Hänen tietämyksensä Iso-Britannian ja koko Euroopan vapaaottelusta auttaa Bellatoria olennaisesti luomaan vahvempaa asemaa näillä markkinoilla. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä jatkamaan brändimme ja organisaatiomme kasvua”, Coker iloitsee Bellatorin tiedonannossa.

Brittikaksikon lisäksi Bellator MMA on pestannut italialaisen Paolo Boccottin mukaan Bellator Europen johtotehtäviin. Hänen vastuullaan on tapahtumatuotanto. Boccotti on niin ikään vanhastaan tuttu yhteistyökumppani, sillä hän on ollut tekemässä muun muassa Bellatorin Italiassa järjestämiä vapaaottelu- ja potkunyrkkeilytapahtumia.

Teksti: Jani Mesikämmen
Kuva: Bellator MMA

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *