Suomalaiskaksikko iskee ja potkii Latviassa

King of Kings -promootio kiinnitti Daniel Forsbergin ja Lauri Suomelan ottelemaan Latviaan.

Daniel Forsberg King of Kings
Daniel Forsberg pääsee jälleen esittäytymään King of Kings -kehään. Kuva: Jani Mesikämmen.

Suomalaiset potkunyrkkeilijät lähtevät jälleen hakemaan arvokkaita ottelumahdollisuuksia kansainvälisistä kehistä. Liettualaislähtöinen King of Kings -organisaatio on kiinnittänyt Turun Daniel Forsbergin ja Oulun Lauri Suomelan ottelemaan KOK World GP in Riga -iltamaan Latviaan 27. lokakuuta.

Aiemminkin Kkyseisen organisaation riveissä nähty Turku Muay Thain Daniel Forsberg kohtaa paikallisen Raimonds Aukstikalnisin. Latvialainen on promootion vakionimiä ja kovalyöntinen turkulainen lähteekin antamaan näyttöjä avatakseen ovia organisaation isompiin otteluihin. Kolme-eräisen koitoksen painorajaksi on sovittu 85 kiloa.

Kickboxing Team Oulun Lauri Suomela saa niin ikään vastaansa paikallisen ottelijan. Hän kohtaa 65-kiloisten kolme-eräisessä kohtaamisessa Janis Freimanisin. Suomela on aiemmin otellut ylemmissä painoluokissa ja onkin kaksikosta suurikokoisempi.

KOK-ottelut käydään organisaation omilla säännöillä ja kolmen erän jälkeen otellaan tarvittaessa ylimääräinen neljäs erä voittajan ratkaisemiseksi. King of Kings on myös saapumassa Suomeen, kansainvälisen tason potkunyrkkeilyä nähdään pitkän tauon jälkeen Helsingissä 17. toukokuuta 2019.

KOK näyttää lokakuun tapahtuman ottelut suorana verkkosivuillaan.

Teksti & kuva: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *