Jani Salmi voitti nopeasti Venäjällä

Jani Salmi M–1
Jani Salmi palasi voitokkaasti M–1 -kehään. Kuva: Teemu Siikarla.

GB gymin Jani Salmi (11-4-0) voitti ottelunsa Tatarstanin M-1 Challenge 97 -illassa. Kotikehän ottelija Ruslan Khisamutdinov (8-7-0) joutui taputtamaan luovutuksen merkiksi jo avauserän viimeisellä minuutilla. Helsinkiläisottelija pehmitti venäläistä terävillä lyönneillä ja sai sen jälkeen vastustamattoman takakuristusotteen kiinni.

Voitto on Salmen toinen tänä vuonna M-1 Globalin riveissä. Helmikuussa Salmi sai katkaistua orastavan kahden ottelun tappioputken voittamalla venäläisen Nikolai Goncharovin Pietarin M-1 Challenge 87 -tapahtumassa. Salmella on nyt tilillään kaksi voittoa ja tappio venäläisorganisaatiossa.

Teksti: Matti Hirvonen
Kuva: Teemu Siikarla

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Jerry Kvarnström pikakomennuksella pääotteluun

Jerry ”AD/HD” Kvarnström (15-17-0) pikakomennuksella ranskalaisen MMA GP-tapahtuman pääotteluun. Herra Kvarnström nousee jo 8.4.2021 häkkiin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *