UFC 228: Nicco Montaño sairaalaan – pääotteluun ei muutoksia.

UFC 228 -tapahtuman toinen pääottelu, jossa naisten kärpässarjan hallitsevan mestarin Nicco Montañon oli määrä puolustaa titteliään haastaja Valentina Shevchenkoa vastaan on peruttu.

Kuva: UFC
Illan toinen pääottelu on peruttu äkillisesti. Kuva: UFC

UFC vahvisti tiedon tänään sosiaalisen median kanavissaan. Ottelun peruuntumisen syy on organisaation julkaiseman vähäsanaisen tiedotteen mukaan määrittelemätön terveydellinen syy, jonka takia Montaño jouduttiin kiidättämään sairaalaan. Tittelin kohtalosta ei ole vielä julkistettu enempää tietoa.

Ottelukortin pääottelu, jossa kohtaavat välisarjan mestari Tyron Woodley ja haastaja Darren Till on kuitenkin toteutumassa suunnitellusti. Darren Till, joka on urallaan ollut vaikeuksissa painovedon kanssa tuli puntarille hyvissä ajoin paunan verran alle painorajan ja mestari Woodleykin selvitti puntarin loppujenlopuksi pienen alkuhämmennyksen jälkeen.

Teksti: Jarno Nurminen

Kuva: UFC

Virkailija Jarno Nurminen

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *