CW96: Aleksi Mäntykivi koki kovia Liverpoolissa

Cage Warriors -debyytti muuttui kurimukseksi. Aleksi Mäntykivi jäi paluuottelussaan brittilupauksen jalkoihin.

CW96 Aleksi Mäntykivi
Cage Warriors FC 96 tarjosi eurooppalaisen makupalan: Mäntykivi vs. Grant.

Aleksi Mäntykivi palasi pitkäksi venähtäneeltä ottelutauolta ja pääsi lauantai-iltana vihdoin suorittamaan odotetun debyyttinsä Cage Warriors FC:n riveissä. Panokset olivat heti korkealla ja vastus eurooppalaista huippua, sillä Jack Grantia vastaan pelissä oli voiton lisäksi brittipromootion kevytsarjan tittelihaastajan paikka.

HardKnocks Helsingin ottelija aloitti ottelun vahvasti ja horjutti raamikasta Grantia rajulla oikealla koukulla jo toisella minuutilla. Britti kuitenkin selvisi tilanteesta ja kaksikko jatkoi pystymittelöä tasaisissa merkeissä, Mäntykiven jopa lievästi viedessä erää. Viimeisellä minuutilla Grant osui kuitenkin kohtalokkaasti Mäntykiveä päähän ja suomalaisen horjuessa britti iski ahnaasti kiinni rajulla lyöntiryöpyllä.

Mäntykiven sortuessa kanveesiin häkkituomari Marc Goddard keskeytti ottelun 20 sekuntia ennen ensimmäisen erän päätöstä.

Teksti: Jani Mesikämmen

Virkailija Jani Mesikämmen

Check Also

Jerry Kvarnström pikakomennuksella pääotteluun

Jerry ”AD/HD” Kvarnström (15-17-0) pikakomennuksella ranskalaisen MMA GP-tapahtuman pääotteluun. Herra Kvarnström nousee jo 8.4.2021 häkkiin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *