Juhannuksena tömisee tanner Varsovassa, kun isot pojat ottavat mittaa toisistaan Babilon 23-iltamien pääottelussa

Kotimaisen vapaaottelun yksi kiistattomista pioneereista, MMA Mansion/Team Valtonen edustava Toni Valtonen (29-17-0) lähtee keskikesän juhlan kunniaksi Puolaan, BABILON 23-iltamiin, jotka järjestetään kuvankauniissa Varsovassa.

Toni Valtonen

Samaan aikaan kuin suomalaiskolmikko kamppailee Lontoon parrasvaloissa, jatkaa 42-vuotias helsinkiläinen tavoitettaan saada 50 ottelua ennen 50 ikävuotta. Tuleva koitos on herran 48. vaikka Sherdog ja Tapology toisin väittävätkin, ilmeisesti jonkun tulos epäselvyyden seurauksena.

Vastaansa Valtonen saa Babilon-iltamien pääottelussa nuoren ja nälkäisen 24-vuotiaan puolalaisen Filip Stawowy’n (7-2-0). Kaikki Stawowy’n voitot ovat tulleet joko TKO tai KO keskeytyksillä, eli ilmeisen halukas iskijä on tulossa vastaan ja vielä kun lisätään soppaan se, että hän tulee otteluun tappio niskassaan, niin odotettavissa on rytinää koko rahalla. Molemmat herran tappiot ovat tulleen täyden ajan jälkeen, tuomareiden äänillä, eli nyt Valtosella on oivallinen tilaisuus lisätä naapurin listalle tappio ennen täyttä aikaa.

Lisätietoja otteluiden kulusta ja streameista saa Babilon MMA’n Facebook-sivuilta.

Kuva: Teemu Siikarla
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …