Lontoossa kajahtaa, kun kolme kiven kovaa suomalaista iskee samassa Cage Warriors-iltamassa

Hashtag #THETRILOGY’a kantava Cage Warriors 124-tapahtuma on härmäläisittäin erittäin kutkuttava.

Lontoon York Hallissa, 25. Kesäkuuta järjestettävissä iltamissa iskee peräti kolme kovaa suomalaista, kun saman illan aikana häkkiin kapuaa Aleksi Mäntykivi (13 – 6 – 0), Edward Walls (10-5-0) ja Jesse Urholin (6 – 0 – 0).

Aleksi Mäntykivi saa vastaansa latvilaisen Madars ”Latvian Express” Bertholds-Fleminas’n (7 – 3 – 0).
Molemmilla ottelijoilla on tappio edellisestä ottelusta vielä tuoreessa muistissa, joten näyttöhaluja ei luulisi puuttuvan kummastakaan kulmasta.

Edward Walls’n vastustajaksi häkkiin nousee englantilainen Steve ”Diddy Kong” Aimable (15-8-0), jonka rekordia kun katselee, niin suurin osa herran voitoista on tullut TKO/KO-päätöksillä, eli oletettavaa on, että herrat järjestävät ihan vanhat kunnon turpakäräjät.
Eddie on kahden ottelun voittoputkessa ja vaikka viimeisestä ottelusta onkin jo kohta puolitoista vuotta, niin Cage 50-iltamien ilotulitus Sten Saaremäe’n kanssa on erittäin tuoreessa muistissa ja siitä on hyvä lähteä hakemaan uutta päänahkaa Lontoon iltamista.

Viimeisenä, vaan ei missään nimessä vähäisimpänä on Satakunnan ja Porin oma poika, Jesse ”The Avenger” Urholin, joka saa vastaansa walesilaisen Aaron ”King” Khalid’n (10 – 6 – 1).
Khalidin rekordia kun katselee, niin mies on kunnostautunut erittäinkin hyvin nopeissa subeissa, eli tarkkana pitää Jessen olla heti alkutahdeista lähtien ja opettava kaverille Porilaisten marssi heti kärkeen. Tästä voi tulla mielenkiintoinen shakki-ottelu.

Kuvat: Cage Warriors
Teksti: Teemu Siikarla

Virkailija Teemu Siikarla

Check Also

CAGE 52 – Liveseuranta

Edellisestä olikin vierähtänyt aikaa! Edellisen kerran Helsingin Kulttuuritalolla oteltiin 10.10.2020 ja silloinkin paikan päälle oli …